Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 221
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2723
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 875
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1629
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14368
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 221
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2723
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 875
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1629
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14368
Składniki
Buraki ugotowac w lupinach, ostudzic, obrac, pokroic w 16-stki. Dynie pokroic w kostke 1x1 cm, uprazyc na patelni na lyzce oliwy na zloto (OK 5 min) odsaczyc na papierowym reczniku. Swieze liscie szpinaku oplukac, ulozyc na polmisku, na to wylozyc buraczki pokrojone w czastki, dalej dynie, polac sosem winegret i miodem, posypac pokruszonym twardym serem kozim i uprazonymi na patelni orzeszkami piniowymi:)
Smacznego:) 25.02010