Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ładnie wyglądają ;-) a smakują jeszcze ładniej :)
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 313
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11123
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3701
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1269
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 313
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11123
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3701
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1269
Składniki
Rozgrzać 2-3 łyzki oliwy, wrzucić na nią drobno pokrojony (starty na tarce) imbir, dodać cukier, poddusić. Buraki obrać, pokroić, wrzucić na patelnię, poddusić kilka minut pod przykryciem. Jabłka obrać, pokroić, dodać do buraków, zamieszać, aby nie zczerniały. Poddusić, aż jabłka lekko zmiękną. Skropić sokiem z limonki, doprawić solą.
Można jeść na ciepło i na zimno :)
Smacznego :D 20.05.2009