Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ładnie wyglądają ;-) a smakują jeszcze ładniej :)
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1431
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231806
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4977
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1431
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231806
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4977
Składniki
Rozgrzać 2-3 łyzki oliwy, wrzucić na nią drobno pokrojony (starty na tarce) imbir, dodać cukier, poddusić. Buraki obrać, pokroić, wrzucić na patelnię, poddusić kilka minut pod przykryciem. Jabłka obrać, pokroić, dodać do buraków, zamieszać, aby nie zczerniały. Poddusić, aż jabłka lekko zmiękną. Skropić sokiem z limonki, doprawić solą.
Można jeść na ciepło i na zimno :)
Smacznego :D 20.05.2009