Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Buraczane nenufary ładnie wyglądają na stole i dobrze smakują.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1244
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 544
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1339
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1244
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 544
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1339
Składniki
Buraki umyć i ugotować. Ugotowane buraki obrać i wykroić kwiatki. Ułożyć na sałacie. Makrelę obrać ze skóry i oczyścić z ości. Kaszę jaglaną ugotować wg przepisu na opakowaniu. Zmiksować makrelę z kaszą i jajkiem ugotowanym na twardo. Dodać łyżkę śmietany, jeśli mus jest zbyt gęsty. Dodać natkę pietruszki i dokładnie wymieszać. Przyprawić solą i pieprzem czarnym świeżo mielonym. Mus przełożyć do rękawa cukierniczego i wycisnąć na buraki. Udekorować wg uznania. Smacznego.