Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiąca maślana grzanka z delikatnym serem , orzechami i miodem , w sam raz dla niespodziewanych gości!
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5289
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 842
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11716
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5057
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1309
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5289
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 842
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11716
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5057
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1309
Składniki
Piekarnik nagrzewamy do temp. ok 160C. Camembert kroimy na 2 części. Wierzch nacinamy w krateczkę.
Orzechy drobno kroimy.Układamy na serze.Polewamy łyżką miodu.Wkładamy na blachę wyłożoną papierem do pieczenia i lekko natłuszczoną.
Zostawiamy w piekarniku ok. 12-15 minut. Ok. 4 minutki przed końcem pieczenia do piekarnika wkładamy chleb posmarowany masłem. Wyciągamy razem. Ser podajemy na chrupiącej grzance. Zajadamy gorące!