Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiąca maślana grzanka z delikatnym serem , orzechami i miodem , w sam raz dla niespodziewanych gości!
Łatwy i szybki w przygotowaniu domowy chleb
Odsłon: 6878
Dorsz, jest to bardzo smaczna ryba i do tego bardzo zdrowa. Dzisiejsza propoz...
Odsłon: 79
Biszkopt nie opada po upieczeniu i jest nieco wilgotniejszy od tradycyjnego....
Odsłon: 553
Łatwy i szybki w przygotowaniu domowy chleb
Odsłon: 6878
Dorsz, jest to bardzo smaczna ryba i do tego bardzo zdrowa. Dzisiejsza propoz...
Odsłon: 79
Biszkopt nie opada po upieczeniu i jest nieco wilgotniejszy od tradycyjnego....
Odsłon: 553
Składniki
Piekarnik nagrzewamy do temp. ok 160C. Camembert kroimy na 2 części. Wierzch nacinamy w krateczkę.
Orzechy drobno kroimy.Układamy na serze.Polewamy łyżką miodu.Wkładamy na blachę wyłożoną papierem do pieczenia i lekko natłuszczoną.
Zostawiamy w piekarniku ok. 12-15 minut. Ok. 4 minutki przed końcem pieczenia do piekarnika wkładamy chleb posmarowany masłem. Wyciągamy razem. Ser podajemy na chrupiącej grzance. Zajadamy gorące!