Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiąca maślana grzanka z delikatnym serem , orzechami i miodem , w sam raz dla niespodziewanych gości!
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 155
Tagliatelle z kurkami to wykwintne danie, które zachwyca swoim bogactwem smak...
Odsłon: 1279
Kurczak w boczkach na młodej kapuście to danie, które łączy soczystość mięsa...
Odsłon: 255
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 37
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 155
Tagliatelle z kurkami to wykwintne danie, które zachwyca swoim bogactwem smak...
Odsłon: 1279
Kurczak w boczkach na młodej kapuście to danie, które łączy soczystość mięsa...
Odsłon: 255
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 37
Składniki
Piekarnik nagrzewamy do temp. ok 160C. Camembert kroimy na 2 części. Wierzch nacinamy w krateczkę.
Orzechy drobno kroimy.Układamy na serze.Polewamy łyżką miodu.Wkładamy na blachę wyłożoną papierem do pieczenia i lekko natłuszczoną.
Zostawiamy w piekarniku ok. 12-15 minut. Ok. 4 minutki przed końcem pieczenia do piekarnika wkładamy chleb posmarowany masłem. Wyciągamy razem. Ser podajemy na chrupiącej grzance. Zajadamy gorące!