Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na imprezową przystawkę
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1643
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 916
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1643
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 916
Składniki
Pieczarki obrać ze skórki, odciąć końcówki nóżek. Ostrym nożem pokroić w miarę jak najcieńsze platerki.
Ułożyć na talerzu. W szklance wymieszać oliwę, ocet, sól i czosnek. Polać pieczarki. Posypać posiekanym koperkiem. Popieprzyć świeżo mielonym czerwonym pieprzem.