Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na imprezową przystawkę
Karkówka z pieca będzie soczysta i bardzo aromatyczna, jeśli przygotujesz ją...
Odsłon: 1205
Sernik Izaura to efektowne ciasto, nazwane na cześć tytułowej bohaterki szale...
Odsłon: 30515
Karkówka z pieca będzie soczysta i bardzo aromatyczna, jeśli przygotujesz ją...
Odsłon: 1205
Sernik Izaura to efektowne ciasto, nazwane na cześć tytułowej bohaterki szale...
Odsłon: 30515
Składniki
Pieczarki obrać ze skórki, odciąć końcówki nóżek. Ostrym nożem pokroić w miarę jak najcieńsze platerki.
Ułożyć na talerzu. W szklance wymieszać oliwę, ocet, sól i czosnek. Polać pieczarki. Posypać posiekanym koperkiem. Popieprzyć świeżo mielonym czerwonym pieprzem.