Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na imprezową przystawkę
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 11732
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1299
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 39340
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 11732
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1299
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 39340
Składniki
Pieczarki obrać ze skórki, odciąć końcówki nóżek. Ostrym nożem pokroić w miarę jak najcieńsze platerki.
Ułożyć na talerzu. W szklance wymieszać oliwę, ocet, sól i czosnek. Polać pieczarki. Posypać posiekanym koperkiem. Popieprzyć świeżo mielonym czerwonym pieprzem.