Przekąski Przepis na:
Przepisów i artykułów: 71 Ocena: 1906
Dodano: 30.03.2011
Odsłon: 30897
3-4 os. | 15 min | średnie | przystępne |
Pieczarki obrać ze skórki, odciąć końcówki nóżek. Ostrym nożem pokroić w miarę jak najcieńsze platerki.
Ułożyć na talerzu. W szklance wymieszać oliwę, ocet, sól i czosnek. Polać pieczarki. Posypać posiekanym koperkiem. Popieprzyć świeżo mielonym czerwonym pieprzem.
Na skróty
Komentarze do przepisu (4)

Konto usunięte 21 kwietnia 2011Zgłoś do usunięcia
Fajna przystawka: nieskomplikowana a oryginalna. Do ulubionych.0 Kto głosował? | Odpowiedz

apolonia12 03 kwietnia 2011Zgłoś do usunięcia
Pysznie wyglada na pewno wyprouje!0 Kto głosował? | Odpowiedz

100krosz 31 marca 2011Zgłoś do usunięcia
Ja kroję dodatkowo cebulę w cienkie plasterki i skrapiam wszystko (zamiast twojego sosu) maggi, do tego świeże pieczywko z masłem i dużo pieprzu. Wypróbuję i Twój sposób :)0 Kto głosował? | Odpowiedz

Konto usunięte 30 marca 2011Zgłoś do usunięcia
Robie tez takie!Pyszne!0 Kto głosował? | Odpowiedz