Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prawdziwki jak i pieczarki można degustować na surowo, tutaj są lekko zamarynowane.
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 81
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9332
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 975
Zaserwowałam mojej rodzince królika w sosie śmietankowo - pieczarkowym. Mięso...
Odsłon: 1135
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 81
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9332
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 975
Zaserwowałam mojej rodzince królika w sosie śmietankowo - pieczarkowym. Mięso...
Odsłon: 1135
Składniki
Plasterki pieczywa zrumieniłam na suchej patelni, skropiłam je oliwą smakową. Można je też skropić zwykłą oliwą i potrzeć czosnkiem. Kapelusze pokroiłam na mandolinie i ułożyłam na talerzu. Do oliwy smakowej ( można też do zwykłej dodać zioła, czosnek, chili) wcisnęłam sok z cytryny dodałam posiekany koperek. Sosem lekko skropiłam prawdziwki- momentalnie się zamarynują. Więc trzeba od razu podawać. Całość popieprzyłam dodałam kapary dla słoności i płatki parmezanu. Do prawdziwków pasuje też natka pietruszki. Niewykorzystane trzony można pokroić i wysuszyć lub zamrozić i dodać do innego dania. Smacznego :)
:DDD