Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniała przekąska na Sylwestra.
Smaki argentyńskiej przyprawy do grillowanych mięs idealnie pasują do drobiu.
Odsłon: 161
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 284
Tradycyjne pączki, ale po mojemu :) Czyli kolorowe. Pączki są z dodatkiem mł...
Odsłon: 55
Smaki argentyńskiej przyprawy do grillowanych mięs idealnie pasują do drobiu.
Odsłon: 161
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 284
Tradycyjne pączki, ale po mojemu :) Czyli kolorowe. Pączki są z dodatkiem mł...
Odsłon: 55
Składniki
Wykonanie: Buraczki obrać i pokroić w centymetrowe plasterki. Następnie z podanych składników przygotować sos i na chwilę schłodzić w lodówce. Połowę rukoli wyłożyć na dno salaterki, ułożyć ziarenka granatu wymieszane z orzechami, posypać kostkami sera pleśniowego, a na górę ułożyć drugą część rukoli. Polać przygotowanym sosem i podawać na zimno.