Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniała przekąska na Sylwestra.
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 908
Same pyszności na talerzu. Kabanosy, papryka, pomidory, cukinia i pachnące la...
Odsłon: 709
Kolejne słoiczki maszerują do spiżarni. To stary przepis mojej Teściowej. Te...
Odsłon: 4526
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 908
Same pyszności na talerzu. Kabanosy, papryka, pomidory, cukinia i pachnące la...
Odsłon: 709
Kolejne słoiczki maszerują do spiżarni. To stary przepis mojej Teściowej. Te...
Odsłon: 4526
Składniki
Wykonanie: Buraczki obrać i pokroić w centymetrowe plasterki. Następnie z podanych składników przygotować sos i na chwilę schłodzić w lodówce. Połowę rukoli wyłożyć na dno salaterki, ułożyć ziarenka granatu wymieszane z orzechami, posypać kostkami sera pleśniowego, a na górę ułożyć drugą część rukoli. Polać przygotowanym sosem i podawać na zimno.