Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
danie dla miłośników kaszanki ;-)
Szybka w wykonaniu, zdrowa zupa na każdą okazję. Smakuje wspaniale.
Odsłon: 133
Szybka w wykonaniu, zdrowa zupa na każdą okazję. Smakuje wspaniale.
Odsłon: 133
Składniki
Cebule obrać i wydrążyć tak, aby zostały dwie warstwy. Środki cebuli pokroić drobno i usmażyć na małej ilości oleju.
Jak cebulka się zeszkli dodać obraną ze skórki i pokrojoną na kawałki kaszanki. Wymieszać i smażyć razem kilka minut, przyprawić do smaku.
Nadziewać cebule gotowym farszem, ułożyć w natłuszczonym naczyniu żaroodpornym i piec w 180 stopniach około 35 minut.
Danie jest gotowe jak cebule będą miękkie. Przed podaniem można posypać pokrojonymi w drobną kostkę ogórkami konserwowymi.