Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
danie dla miłośników kaszanki ;-)
Ta zupa jest bardzo sycąca, bardzo pożywna. Mięso, warzywa, makaron. Smak i z...
Odsłon: 102
Bardzo smaczny salceson zrobiony z głowizny i ścinek ze schabu. Salceson zrob...
Odsłon: 214
Pieczone kotlety są zdrowsze od smażonych. Te są z dodatkiem płatków owsianyc...
Odsłon: 120
Ta zupa jest bardzo sycąca, bardzo pożywna. Mięso, warzywa, makaron. Smak i z...
Odsłon: 102
Bardzo smaczny salceson zrobiony z głowizny i ścinek ze schabu. Salceson zrob...
Odsłon: 214
Pieczone kotlety są zdrowsze od smażonych. Te są z dodatkiem płatków owsianyc...
Odsłon: 120
Składniki
Cebule obrać i wydrążyć tak, aby zostały dwie warstwy. Środki cebuli pokroić drobno i usmażyć na małej ilości oleju.
Jak cebulka się zeszkli dodać obraną ze skórki i pokrojoną na kawałki kaszanki. Wymieszać i smażyć razem kilka minut, przyprawić do smaku.
Nadziewać cebule gotowym farszem, ułożyć w natłuszczonym naczyniu żaroodpornym i piec w 180 stopniach około 35 minut.
Danie jest gotowe jak cebule będą miękkie. Przed podaniem można posypać pokrojonymi w drobną kostkę ogórkami konserwowymi.