Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie, tanie, smaczne,
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35691
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1203
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1756
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6007
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35691
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1203
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1756
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6007
        
        
                Składniki
Cebulę obieramy i kroimy w grubą kostkę, bądź plastry.
Na rozgrzany olej dajemy cebulę i smażymy przez chwilę, dodajemy sól, wodę i dusimy do miękkości mieszając od czasu do czasu.
Gdy cebula będzie miękka, dodajemy przyprawy i koncentrat pomidorowy, ew. dolewamy trochę wody.
Wkrajmy wędlinę, ja dodałam parówki.
Podawać można z pieczywem, ryżem.
Smacznego!