Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grillowane cevapcici z mięsa wieprzowo-wołowego są dobrą alternatywą dla tradycyjnych szaszłyków. Polecam ;)
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 200
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 78
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 200
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 78
Składniki
Mięso mielone umieszczamy w misce, dodajemy przyprawy i zioła, mieszamy. Cebulę i paprykę drobno kroimy, czosnek siekamy. Pokrojone warzywa dodajemy do mięsa, wlewamy olej i sos sojowy, dokładnie wyrabiamy. Z mięsa formujemy wałki, które nadziewamy na patyczki do szaszłyków. Grillujemy na rumiano z każdej strony.