Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, kruche i cieniutkie jak papier chipsy. Polecam.
Ta aromatyczna zupa z cieciorki rozgrzewa, syci i zachwyca głębią smaku. Świe...
Odsłon: 11425
Mięso z udzików w przyprawach podane z jędrnym brokułem.
Odsłon: 191
Ta aromatyczna zupa z cieciorki rozgrzewa, syci i zachwyca głębią smaku. Świe...
Odsłon: 11425
Mięso z udzików w przyprawach podane z jędrnym brokułem.
Odsłon: 191
Składniki
Wszystkie listki płuczemy, dokładnie osuszamy. Osuszanie jest tu kluczowym warunkiem otrzymania dobrych chipsów. Lekko skrapiamy olejem, doprawiamy solą, pieprzem i papryką, mieszamy. Listki rozkładamy na blaszce z papierem, tak żeby nie stykały się ze sobą. Pieczemy w 130 C około 10 minut.