Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, kruche i cieniutkie jak papier chipsy. Polecam.
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 539
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 647
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 164
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 539
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 647
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 164
Składniki
Wszystkie listki płuczemy, dokładnie osuszamy. Osuszanie jest tu kluczowym warunkiem otrzymania dobrych chipsów. Lekko skrapiamy olejem, doprawiamy solą, pieprzem i papryką, mieszamy. Listki rozkładamy na blaszce z papierem, tak żeby nie stykały się ze sobą. Pieczemy w 130 C około 10 minut.