Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chipsy - każdy je lubi. Chociaż niezdrowe, pełne tłuszczu i z ogromną ilością soli, jemy ich ogromne ilości. Nie trzeba jednak rezygnować z ulubionej przekąski! Wystarczy przygotować zdrowe chipsy w domu. Jednym z najlepszych sposobów na taki smakołyk jest nasz przepis na chipsy z cukini - zdziwicie się, jak świetnie smakują!
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 186
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4415
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11992
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6825
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5615
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 186
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4415
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11992
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6825
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5615
Składniki
Cukinie pokroić w plastry i wymieszać z oliwą przyprawioną pieprzem i solą.
Bułkę tartą wymieszać z parmezanem, czosnkiem i papryką w proszku.
Cukinię panierować w powstałej mieszance i układać na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia.
Zapiekać w piekarniku nagrzanym do 200 stopni Celsjusza przez 20 minut i natychmiast podawać.