Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chipsy - każdy je lubi. Chociaż niezdrowe, pełne tłuszczu i z ogromną ilością soli, jemy ich ogromne ilości. Nie trzeba jednak rezygnować z ulubionej przekąski! Wystarczy przygotować zdrowe chipsy w domu. Jednym z najlepszych sposobów na taki smakołyk jest nasz przepis na chipsy z cukini - zdziwicie się, jak świetnie smakują!
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2586
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20074
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 554
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 677
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7100
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2586
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20074
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 554
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 677
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7100
Składniki
Cukinie pokroić w plastry i wymieszać z oliwą przyprawioną pieprzem i solą.
Bułkę tartą wymieszać z parmezanem, czosnkiem i papryką w proszku.
Cukinię panierować w powstałej mieszance i układać na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia.
Zapiekać w piekarniku nagrzanym do 200 stopni Celsjusza przez 20 minut i natychmiast podawać.