Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fajna przekąska z resztek makaronu.
Być może niektórzy z Was jeszcze pamiętają jak wyglądały i smakowały rogale j...
Odsłon: 6154
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 160
Być może niektórzy z Was jeszcze pamiętają jak wyglądały i smakowały rogale j...
Odsłon: 6154
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 160
Składniki
Ugotowany makaron nitki pomieszać z żółtym serem startm na tarce na grubych oczkach i ziołami prowansalskimi oraz olejem rzepakowym. Ułożyć małe porcje -kopczyki na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia.
Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni na 12-15 min. Do zarumienienia makaronu. Wystudzić na blaszce. Podawać jako przekąskę np z sosem czosnkowym lub jako dodatek do zupy.