Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Masz czerstwy chleb? Nie wyrzucaj zrób prostą zapiekankę...
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5017
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13550
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5877
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7638
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5017
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13550
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5877
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7638
Składniki
Chleb, ser i wędlinę pokroić w kostkę.
Do miski rozbić jajka, dodać mleko, przyprawy. Dokładnie połączyć składniki. Wsypać chleb, ser i wędlinę - wymieszać. Zostawić na 30 min.
Masę przełożyć do natłuszczonej formy. Piec ok. 40 min w 180 st. Pod koniec pieczenia na zapiekankę wyłożyć plastry sera. Życzę smacznego ;)