Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka przekąska nadająca się jako posiłek bez dodatków lub z sosem. Idealny chrupiący dodatek do zup kremów.
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 258
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1081
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 258
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1081
Składniki
Bagietkę pokroić w poprzek na grubość 2,5 cm. Rozłożyć na blasze wyłożonej papierem do pieczenia i z wierzchu skropić oliwą. Ser zetrzeć na tarce na małych oczkach i posypać z wierzchu. Doprawić do smaku, solą, suszonym tymiankiem i bazylią. Bagietki zapiec w 170 stopniach C przez 8-10 minut, aż staną się chrupiące.
Bagietki są gotowe;) Smacznego!