Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka przekąska nadająca się jako posiłek bez dodatków lub z sosem. Idealny chrupiący dodatek do zup kremów.
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3951
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19954
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 3072
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 4315
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3951
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19954
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 3072
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 4315
Składniki
Bagietkę pokroić w poprzek na grubość 2,5 cm. Rozłożyć na blasze wyłożonej papierem do pieczenia i z wierzchu skropić oliwą. Ser zetrzeć na tarce na małych oczkach i posypać z wierzchu. Doprawić do smaku, solą, suszonym tymiankiem i bazylią. Bagietki zapiec w 170 stopniach C przez 8-10 minut, aż staną się chrupiące.
Bagietki są gotowe;) Smacznego!