Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka przekąska nadająca się jako posiłek bez dodatków lub z sosem. Idealny chrupiący dodatek do zup kremów.
Fasolka po kaszubsku z duszoną cebulką i śliwkami to alternatywa dla fasolki...
Odsłon: 66
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 564
Fasolka po kaszubsku z duszoną cebulką i śliwkami to alternatywa dla fasolki...
Odsłon: 66
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 564
Składniki
Bagietkę pokroić w poprzek na grubość 2,5 cm. Rozłożyć na blasze wyłożonej papierem do pieczenia i z wierzchu skropić oliwą. Ser zetrzeć na tarce na małych oczkach i posypać z wierzchu. Doprawić do smaku, solą, suszonym tymiankiem i bazylią. Bagietki zapiec w 170 stopniach C przez 8-10 minut, aż staną się chrupiące.
Bagietki są gotowe;) Smacznego!