Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka przekąska nadająca się jako posiłek bez dodatków lub z sosem. Idealny chrupiący dodatek do zup kremów.
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 315
Ciasto gruszkowe, zwane też u nas babką gruszkową, to przepis, który powinni...
Odsłon: 15065
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3027
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 315
Ciasto gruszkowe, zwane też u nas babką gruszkową, to przepis, który powinni...
Odsłon: 15065
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3027
Składniki
Bagietkę pokroić w poprzek na grubość 2,5 cm. Rozłożyć na blasze wyłożonej papierem do pieczenia i z wierzchu skropić oliwą. Ser zetrzeć na tarce na małych oczkach i posypać z wierzchu. Doprawić do smaku, solą, suszonym tymiankiem i bazylią. Bagietki zapiec w 170 stopniach C przez 8-10 minut, aż staną się chrupiące.
Bagietki są gotowe;) Smacznego!