Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i smaczna przekąska, na kolacje, na spotkanie ze znajomymi.
Czy możliwe jest przygotowanie ciasta czekoladowego w 5 minut? Oczywiście, że...
Odsłon: 17999
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9499
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 2070
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4073
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 673
Pomysł na smaczne bezmięsne kanapki.
Odsłon: 338
Czy możliwe jest przygotowanie ciasta czekoladowego w 5 minut? Oczywiście, że...
Odsłon: 17999
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9499
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 2070
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4073
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 673
Pomysł na smaczne bezmięsne kanapki.
Odsłon: 338
Składniki
Pieczarki pozbawiamy trzonków i obieramy. Ser żółty ścieramy i wkładamy w zagłębienie pieczarki. Do miseczki wbijamy jajko, sól, pieprz, paprykę słodka i ostrą. Każdą pieczarkę obtaczamy mącę potem w jajku a następnie w bułce tartej. Pieczemy w piekarniku rozgrzanym do temperatury 230 stopni ok. 10 min. Podajemy z keczupem bądź sosem czosnkowym.