Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i smaczna przekąska, na kolacje, na spotkanie ze znajomymi.
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2168
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 137
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 229
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2168
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 137
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 229
Składniki
Pieczarki pozbawiamy trzonków i obieramy. Ser żółty ścieramy i wkładamy w zagłębienie pieczarki. Do miseczki wbijamy jajko, sól, pieprz, paprykę słodka i ostrą. Każdą pieczarkę obtaczamy mącę potem w jajku a następnie w bułce tartej. Pieczemy w piekarniku rozgrzanym do temperatury 230 stopni ok. 10 min. Podajemy z keczupem bądź sosem czosnkowym.