Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i smaczna przekąska, na kolacje, na spotkanie ze znajomymi.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 317
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2531
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 317
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2531
Składniki
Pieczarki pozbawiamy trzonków i obieramy. Ser żółty ścieramy i wkładamy w zagłębienie pieczarki. Do miseczki wbijamy jajko, sól, pieprz, paprykę słodka i ostrą. Każdą pieczarkę obtaczamy mącę potem w jajku a następnie w bułce tartej. Pieczemy w piekarniku rozgrzanym do temperatury 230 stopni ok. 10 min. Podajemy z keczupem bądź sosem czosnkowym.