Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowe i smaczne sajgonki zrobione w domowym zaciszu.
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 320
Rosół to tradycyjna polska zupa podawana z kluseczkami i makaronem. Kojarzy m...
Odsłon: 49
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 78
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 58
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 320
Rosół to tradycyjna polska zupa podawana z kluseczkami i makaronem. Kojarzy m...
Odsłon: 49
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 78
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 58
Składniki
Pierś kurczaka umyć i pokroić w drobne paski. Obsypać przyprawą 5 smaków. Do miski wlać olej i sos sojowy. Mięso zanurzamy w mieszance , obtaczamy , zakrywamy folią i wkładamy do lodówki. Warzywa kroimy w drobne paseczki.
Pierś smażymy na odrobinie oleju. Papier ryżowy maczamy w wodzie , rozkładamy na desce i nakładamy na niego warzywa i mięso. Zwijamy papier , najpierw od dołu potem boki.