Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis pochodzący z Książki z Przepisami Programu Edukacyjnego "Żyj smacznie i zdrowo"
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13278
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1511
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14598
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6018
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13278
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1511
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14598
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6018
Składniki
Pokrój mozzarellę na 4 plastry, połóż po 2 plastry na każdej kromce i wstaw do piekarnika rozgrzanego do 180˚C, aż się zarumienią (10-15 minut).
Pomidor i cebulę pokrój w drobną kosteczkę. Wymieszaj je z łyżeczką oliwy, dopraw solą i pieprzem.
Na gotowe tosty z serem, połóż po łyżeczce przygotowanej salsy i ułóż je na talerzyku, ozdób listkami bazylii.