Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasteczka owsiane z kokosem, słonecznikiem i miodem. Przepyszne, maślane ciasteczka delikatnie chrupiące, pożywne i bardzo smaczne a do tego łatwe i szybkie w przygotowaniu, W przepisie nie ma jajek, dlatego ciasteczka zachowują długo świeżość i smak.
Zaczynamy od rozpuszczenia i ostudzenia masła. Do misy blendera wsypujemy płatki owsiane, kokosy i słonecznik - rozdrabniamy i przesypujemy do osobnej miski. Dodajemy miód, mąkę, sodę oraz roztopione masło i dokładnie mieszamy. Odstawiamy na ok 10 min aby płatki spęczniały.
Piekarnik nastawiamy na 180 stopni. Z powstałej masy lepimy ciasteczka i układamy na blaszce. Powinno wyjść około 20-24 ciastka zależy od wielkości. Pieczemy około 8-10 minut. Po wyjęciu z piekarnika wydają się miękkie, ale chwilę później sztywnieją jak trzeba. Smacznego!
Dziennikarka Anna Popek przyznała kiedyś w wywiadzie, że sekretem jej urody j...
Odsłon: 64713
Sałatka z burratą, z dodatkiem grillowanej cukinii i brzoskwini. Pyszna i zdr...
Odsłon: 188
Lato w tym roku rozpieszcza nas upalną pogodą. Podczas tak gorących dni milo...
Odsłon: 534
Usmażone bitki z karczku podane z ugotowanymi ziemniakami okraszonymi zeszklo...
Odsłon: 596
Dziennikarka Anna Popek przyznała kiedyś w wywiadzie, że sekretem jej urody j...
Odsłon: 64713
Sałatka z burratą, z dodatkiem grillowanej cukinii i brzoskwini. Pyszna i zdr...
Odsłon: 188
Lato w tym roku rozpieszcza nas upalną pogodą. Podczas tak gorących dni milo...
Odsłon: 534
Usmażone bitki z karczku podane z ugotowanymi ziemniakami okraszonymi zeszklo...
Odsłon: 596
Składniki
Zaczynamy od rozpuszczenia i ostudzenia masła. Do misy blendera wsypujemy płatki owsiane, kokosy i słonecznik - rozdrabniamy i przesypujemy do osobnej miski. Dodajemy miód, mąkę, sodę oraz roztopione masło i dokładnie mieszamy. Odstawiamy na ok 10 min aby płatki spęczniały.
Piekarnik nastawiamy na 180 stopni. Z powstałej masy lepimy ciasteczka i układamy na blaszce. Powinno wyjść około 20-24 ciastka zależy od wielkości. Pieczemy około 8-10 minut. Po wyjęciu z piekarnika wydają się miękkie, ale chwilę później sztywnieją jak trzeba. Smacznego!
Przepisy Przekąski
Przekąski
Cukinia w cieście naleśnikowym
Przekąski
Nadziewana rolada z boczku
Przekąski
Letnia focaccia z warzywami
Przekąski
Muffinki śniadaniowe
Cukinia w cieście naleśnikowym
Cukinia w cieście naleśnikowym to prosty i szybki pomysł na przekąskę, przyst...
Odsłon: 780
Nadziewana rolada z boczku
Przedstawiam dzisiaj przepis na niesamowitą ,smaczną wędlinkę. Wystarczy kaw...
Odsłon: 121