Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne i tanie :))
Przepis dnia
Pyszne, proste i tanie danie obiadowe, które przygotujecie bez włączania piec...
Odsłon: 421
Przepis dnia
Pyszne, proste i tanie danie obiadowe, które przygotujecie bez włączania piec...
Odsłon: 421
Składniki
Do miski wsypac mąkę, w środku zrobic dziurkę. Do dziurki dajemy cukier, pokruszone drożdże i letnie mleko. Zostawiamy na 15 minut. Dodajemy pozostałe składniki i wyrabiamy ciasto. Można wyrabiac ręcznie lub mikserem z hakami. Odstawiamy do wyrośnięcia na ok 15-20 min. Gdy ciasto wyrośnie posypujemy stolnicę mąką i wyrabiamy, ciasto dzielimy na 2 części. Do wysmarowanej keksówki wkładamy jedną częśc, wyrównujemy, smarujemy marmoladą lub powidłami i przykrywamy drugą częścią ciasta, smarujemy rozkłóconym jajkiem. Pieczemy ok 35-40 min w 180 stopniach. Smacznego
Przepisy Przekąski
Przekąski
Grillowane mini kebaby
Przekąski
SZPARAGI Z SEREM I BOCZKIEM
Przekąski
Tarta "szachownica" ze szparagami, pesto i camembertem
Przekąski
Młoda kapusta z pieczarkami
Grillowane mini kebaby
Proste i szybkie w przygotowaniu, idealna propozycja na grilla.
Odsłon: 12
SZPARAGI Z SEREM I BOCZKIEM
Sezon szparagowy w pełni tak więc przygotowałam dla was przepyszne szparagi z...
Odsłon: 95