Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie , łatwe do wykonania i jest smaczne. Akurat korzystałam z prodiża ale jeżeli ktoś woli piekarnik to tez ok.
Jak karnawał to i pysznych faworków czy Paczków nie może zabraknąć Dzis przy...
Odsłon: 58
Niezwykle proste w wykonaniu ciasto z kilku składników. Dzięki dodatkowi coli...
Odsłon: 2460
Nie przepadam za wołowiną, ale po tej potrawie zmieniam zdanie i zaczynam czę...
Odsłon: 42
Jak karnawał to i pysznych faworków czy Paczków nie może zabraknąć Dzis przy...
Odsłon: 58
Niezwykle proste w wykonaniu ciasto z kilku składników. Dzięki dodatkowi coli...
Odsłon: 2460
Nie przepadam za wołowiną, ale po tej potrawie zmieniam zdanie i zaczynam czę...
Odsłon: 42
Składniki
1. Przygotowujemy farsz. Cebulkę i pieczarki pokrojone w kostkę, przesmażamy na patelni, doprawiamy. 2. foremkę smarujemy oliwą z oliwek i na dno rozkładamy płat ciasta francuskiego. Dodajemy farsz. Na wierzch farszu kładziemy ser feta pokrojony w cienkie plastry. Na całość kładziemy płat ciasta francuskiego, który smarujemy żółtkiem jajka. 3. Formę wkładamy do prodiża i pieczemy ok 45 min. Smacznego