Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie , łatwe do wykonania i jest smaczne. Akurat korzystałam z prodiża ale jeżeli ktoś woli piekarnik to tez ok.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5255
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 821
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11671
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5042
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1287
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5255
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 821
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11671
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5042
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1287
Składniki
1. Przygotowujemy farsz. Cebulkę i pieczarki pokrojone w kostkę, przesmażamy na patelni, doprawiamy. 2. foremkę smarujemy oliwą z oliwek i na dno rozkładamy płat ciasta francuskiego. Dodajemy farsz. Na wierzch farszu kładziemy ser feta pokrojony w cienkie plastry. Na całość kładziemy płat ciasta francuskiego, który smarujemy żółtkiem jajka. 3. Formę wkładamy do prodiża i pieczemy ok 45 min. Smacznego