Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super przekąska do oglądania igrzysk w Rio.
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34868
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15278
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34868
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15278
Składniki
Wykonanie: Ciecierzycę wyjąć z puszki, przepłukać na sicie. Na maśle z miodem podsmażyć starte pierniczki stale mieszając przez parę minut. Dodać płatki migdałowe, przyprawy do smaku i odsączoną ciecierzycę. Połączyć składniki, jeszcze chwilę podsmażyć i podawać, w razie potrzeby doprawić sokiem z cytryny.