Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super przekąska do oglądania igrzysk w Rio.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 99368
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1954
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5797
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5797
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 99368
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1954
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5797
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5797
Składniki
Wykonanie: Ciecierzycę wyjąć z puszki, przepłukać na sicie. Na maśle z miodem podsmażyć starte pierniczki stale mieszając przez parę minut. Dodać płatki migdałowe, przyprawy do smaku i odsączoną ciecierzycę. Połączyć składniki, jeszcze chwilę podsmażyć i podawać, w razie potrzeby doprawić sokiem z cytryny.