Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetna przekąska godnie zastępująca klasyczne hot-dogi. Można serwować zarówno na patyczku do szaszłyka ,jaki i w bułce do hot-dogów z masą zielonych dodatków i serem żółtym.
Dzisiaj danie z podrobów czyli ozorki w sosie chrzanowym , danie proste i łat...
Odsłon: 55
Zapiekane mięso z cebulą, czosnkiem i kremowym sosem to klasyczne danie, któr...
Odsłon: 178
Jest potrawą turecką. Mielone z mieszanką przypraw są wyśmienite. Smakują i p...
Odsłon: 60
W kuchni zawsze odnajdujemy wyjątkową harmonię smaków, a przygotowanie proste...
Odsłon: 305
Dzisiaj danie z podrobów czyli ozorki w sosie chrzanowym , danie proste i łat...
Odsłon: 55
Zapiekane mięso z cebulą, czosnkiem i kremowym sosem to klasyczne danie, któr...
Odsłon: 178
Jest potrawą turecką. Mielone z mieszanką przypraw są wyśmienite. Smakują i p...
Odsłon: 60
W kuchni zawsze odnajdujemy wyjątkową harmonię smaków, a przygotowanie proste...
Odsłon: 305
Składniki
Mleko ,jajko ,mąkę i puree dokładnie ze sobą mieszamy i doprawiamy solą oraz pieprzem (ma wyjść bardzo gęsta masa). Parówki obieramy z koszulek ,nabijamy na patyczki do szaszłyków ,obtaczamy w mące i zanurzamy w masie. Smażymy na złoto na głębokim oleju.