Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny na kolację
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1947
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1634
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2610
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1947
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1634
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2610
Składniki
Ciasto kroimy w trójkąty smarujemy serkiem philadelphia dajemy plaster sera cheddar i plaster szynki tu gdzie najwięcej miejsca i rolujemy od szerszego końca ku czubkowi lekko zaginamy w półksiężyce. Wykładamy gotowe croissanty na papier do pieczenia i pieczemy tak jak napisano na opakowaniu z ciasta francuskiego .