Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny na kolację
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5424
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 934
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11867
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5088
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1375
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5424
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 934
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11867
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5088
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1375
Składniki
Ciasto kroimy w trójkąty smarujemy serkiem philadelphia dajemy plaster sera cheddar i plaster szynki tu gdzie najwięcej miejsca i rolujemy od szerszego końca ku czubkowi lekko zaginamy w półksiężyce. Wykładamy gotowe croissanty na papier do pieczenia i pieczemy tak jak napisano na opakowaniu z ciasta francuskiego .