Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smacznie i efektownie.
Koniecznie muszą znaleźć się w spiżarni. Są bardzo smaczne. Można wykorzystać...
Odsłon: 1831
Pychota. Plińce z pomoczką czyli placki ziemniaczane po mazursku. Placki ziem...
Odsłon: 8396
Polecam, z miodem. Ja robię pikle ogórkowe każdego roku i wszystkie słoiczki...
Odsłon: 777
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1253855
Polecam.
Odsłon: 1492
Koniecznie muszą znaleźć się w spiżarni. Są bardzo smaczne. Można wykorzystać...
Odsłon: 1831
Pychota. Plińce z pomoczką czyli placki ziemniaczane po mazursku. Placki ziem...
Odsłon: 8396
Polecam, z miodem. Ja robię pikle ogórkowe każdego roku i wszystkie słoiczki...
Odsłon: 777
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1253855
Polecam.
Odsłon: 1492
Składniki
Cukinię pokroić na plastry o szerokości od 2,5 do 3 cm. Wrzucić na osolony wrzątek i gotować ok. 5 minut. Wydrążyć środek ostrym nożem. Tuńczyka rozdrobnić widelcem, dodać jogurt, drobno pokrojona paprykę i posiekany szczypior. Doprawić do smaku pieprzem i solą. Farszem uzupełnić wydrążone środki cukinii. Podawać z rukola i pomidorkami koktajlowymi. Smacznego.