Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smacznie i efektownie.
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 255
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 526
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 978
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 264
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 255
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 526
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 978
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 264
Składniki
Cukinię pokroić na plastry o szerokości od 2,5 do 3 cm. Wrzucić na osolony wrzątek i gotować ok. 5 minut. Wydrążyć środek ostrym nożem. Tuńczyka rozdrobnić widelcem, dodać jogurt, drobno pokrojona paprykę i posiekany szczypior. Doprawić do smaku pieprzem i solą. Farszem uzupełnić wydrążone środki cukinii. Podawać z rukola i pomidorkami koktajlowymi. Smacznego.