Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon na cukinie jest w pełni, warto nacieszyć się jej smakiem i wykorzystać proste i szybkie przepisy
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1052
Polecam.
Odsłon: 1005
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 769
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1052
Polecam.
Odsłon: 1005
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 769
Składniki
Rozmieszałam jajo z mąką na dosyć gęste ciasto, dodałam soli, posolić można także później, po wierzchu. Smażyłam na rumiano. Gotowe. Smacznego :)