Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na małą przekąskę, dodatek do obiadu lub kolację na ciepło. Prosty sposób na przyrządzenie cukinii. Wystarczy zaledwie kilka prostych składników i odrobina wolnego czasu.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5498
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 994
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11961
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5112
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1422
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5498
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 994
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11961
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5112
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1422
Składniki
Cukinię umyj, osusz i pokrój w plasterki o grubości około 5 mm.
Blachę piekarnika wyściel papierem do pieczenia. Ułóż krążki cukinii jeden obok drugiego. Skrop cukinię oliwą. Oprósz tymiankiem i oregano, dopraw solą i pieprzem. Na koniec posyp żółtym serem.
Cukinię z serem piecz w piekarniku rozgrzanym do 180 stopni przez około 15 minut. Podawaj od razu po przyrządzeniu.