Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na małą przekąskę, dodatek do obiadu lub kolację na ciepło. Prosty sposób na przyrządzenie cukinii. Wystarczy zaledwie kilka prostych składników i odrobina wolnego czasu.
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 132
Przygotowałam wykwintne, delikatne w smaku risotto z białymi szparagami. Mam...
Odsłon: 31
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 135
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 528
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 4649
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 132
Przygotowałam wykwintne, delikatne w smaku risotto z białymi szparagami. Mam...
Odsłon: 31
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 135
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 528
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 4649
Składniki
Cukinię umyj, osusz i pokrój w plasterki o grubości około 5 mm.
Blachę piekarnika wyściel papierem do pieczenia. Ułóż krążki cukinii jeden obok drugiego. Skrop cukinię oliwą. Oprósz tymiankiem i oregano, dopraw solą i pieprzem. Na koniec posyp żółtym serem.
Cukinię z serem piecz w piekarniku rozgrzanym do 180 stopni przez około 15 minut. Podawaj od razu po przyrządzeniu.