Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon na cukinię w pełni proponuje babeczki z dodatkiem cukini idealna przekąska na rodzinne przyjęcie lub na spotkania z przyjaciółmi przy grillu.Idealne w podróż lub do pracy.
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 560
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2010
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4003
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 560
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2010
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4003
Składniki
Cukinię umyj, osusz przetnij na pół usuń pestki, następnie pokrój w pół plasterki lub drobniej posyp trochę solą odstaw na 10 minut.
Jajka ubij z solą, dodaj olej ,mleko, sok z cytryny a następnie mąkę przesianą z proszkiem i sodą.Cukinie lekki odciśnij i dodaj do ciasta dokładnie wymieszaj.
Papilotki na muffinki napełniaj ciastem do 3/4 wysokości piecz około 25 minut w temperaturze 180 st.