Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon na cukinię w pełni proponuje babeczki z dodatkiem cukini idealna przekąska na rodzinne przyjęcie lub na spotkania z przyjaciółmi przy grillu.Idealne w podróż lub do pracy.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 117434
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8128
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3041
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1783
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1384
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 117434
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8128
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3041
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1783
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1384
Składniki
Cukinię umyj, osusz przetnij na pół usuń pestki, następnie pokrój w pół plasterki lub drobniej posyp trochę solą odstaw na 10 minut.
Jajka ubij z solą, dodaj olej ,mleko, sok z cytryny a następnie mąkę przesianą z proszkiem i sodą.Cukinie lekki odciśnij i dodaj do ciasta dokładnie wymieszaj.
Papilotki na muffinki napełniaj ciastem do 3/4 wysokości piecz około 25 minut w temperaturze 180 st.