Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon na cukinię w pełni proponuje babeczki z dodatkiem cukini idealna przekąska na rodzinne przyjęcie lub na spotkania z przyjaciółmi przy grillu.Idealne w podróż lub do pracy.
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 34711
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 352
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 88
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 352
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9146
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 34711
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 352
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 88
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 352
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9146
Składniki
Cukinię umyj, osusz przetnij na pół usuń pestki, następnie pokrój w pół plasterki lub drobniej posyp trochę solą odstaw na 10 minut.
Jajka ubij z solą, dodaj olej ,mleko, sok z cytryny a następnie mąkę przesianą z proszkiem i sodą.Cukinie lekki odciśnij i dodaj do ciasta dokładnie wymieszaj.
Papilotki na muffinki napełniaj ciastem do 3/4 wysokości piecz około 25 minut w temperaturze 180 st.