Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam to danie wielbicielom cykorii :)
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 571
Przepis dnia
Smaki Grecji!
Odsłon: 240
Pare zasad jak ugotować smaczny, klarowny rosół. Mój na zdjęciu jest rosołem...
Odsłon: 40
Baza marchewkowa jest bardzo popularna w krajach byłego ZSRR. Często używa si...
Odsłon: 65
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 571
Przepis dnia
Smaki Grecji!
Odsłon: 240
Pare zasad jak ugotować smaczny, klarowny rosół. Mój na zdjęciu jest rosołem...
Odsłon: 40
Baza marchewkowa jest bardzo popularna w krajach byłego ZSRR. Często używa si...
Odsłon: 65
Składniki
Umytą cykorię wysuszyć ręcznikiem papierowym. Przekroić wzdłuż na połówki.Delikatnie wyciąć biały środek. Każdą połówkę zawinąć serem żółtym i dwoma plasterkami szynki. Dać do nagrzanego piekarnika i zapiec w 200st. Ciepłą posypać parmezanem. Cykoria po upieczeniu jest lekko chrupiąca. Smacznego życzę!