Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
takim deserem możemy sobie przypomnieć lato w te zimne listopadowe dni :)
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34155
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1354
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113597
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34155
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1354
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113597
Składniki
Mango obieramy ze skórki i miksujemy na mus. Przekładamy do pucharków. Na to wsypujemy granolę lub płatki oraz polewamy jogurtem naturalnym. Truskawki rozmrażamy i miksujemy na mus. Zmiksowane wlewamy ostrożnie na jogurt naturalny. Smacznego!