Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Efektowna deska masła, która doskonale sprawdzi się podczas spotkań ze znajomymi. Wystarczy ubić masło na puch, wyłożyć je na deskę, oprószyć solą i podać z ulubionymi dodatkami. Świetnie sprawdzi się tutaj wędzona ryba w połączeniu z chrupiącymi orzechami, ostrą cebulą i słodką konfiturą z żurawiny. Do tego winogron, wędzony ser i chrupiące pieczywo. Przepis pochodzi z 502. odcinka programu "Ewa gotuje".
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17726
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1825
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15487
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 6529
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17726
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1825
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15487
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 6529
Składniki
Miękkie masło przełożyć do miski i spienić mikserem. Nałożyć na drewnianą deskę – najlepiej zrobić to łyżką, robiąc kleksy. Przyprawić solą. Ułożyć kawałki pstrąga, pokrojone w drobną kostkę ogórki oraz plastry czerwonej cebuli. Otrzeć skórkę z cytryny. Udekorować żurawiną.
Podawać z cząstkami cytryny, oscypkiem, orzechami, winogronami i pieczywem.