Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przekąska dla każdego...
Wszystkie składniki dokładnie wymieszać.
Piekarnik rozgrzać do 180 st
Na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia wyłożyć masę i równomiernie rozprowadzić. Piec ok. 25-30 min.
Po wyjęciu z pieca wystudzić i pokroić w prostokąty.
Smacznego życzę ;)
Mamy teraz sezon na szparagi. Kiedyś to warzywo, było bardzo ekskluzywne ale...
Odsłon: 136
Idealna ryba na piątkowy grill. Doprawiona na ostro była gotowa w 15 minut.
Odsłon: 23
Mięciutkie i rozpływające się w ustach i co najważniejsze gotowe w 5 minut! P...
Odsłon: 20
Mamy teraz sezon na szparagi. Kiedyś to warzywo, było bardzo ekskluzywne ale...
Odsłon: 136
Idealna ryba na piątkowy grill. Doprawiona na ostro była gotowa w 15 minut.
Odsłon: 23
Mięciutkie i rozpływające się w ustach i co najważniejsze gotowe w 5 minut! P...
Odsłon: 20
Składniki
Wszystkie składniki dokładnie wymieszać.
Piekarnik rozgrzać do 180 st
Na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia wyłożyć masę i równomiernie rozprowadzić. Piec ok. 25-30 min.
Po wyjęciu z pieca wystudzić i pokroić w prostokąty. Smacznego życzę ;)
Przepisy Przekąski
Przekąski
Kalmary z grilla
Przekąski
Warzywno - grzybowe pierożki
Przekąski
Szparagi w cieście francuskim. Szybka i prosta przekąska
Przekąski
Smażona przekąska ziemniaczana
Kalmary z grilla
Mięciutkie i rozpływające się w ustach i co najważniejsze gotowe w 5 minut! P...
Odsłon: 20
Warzywno - grzybowe pierożki
Moje pierogi warzywno - grzybowe, postanowiłam przygotować dla moich przyjaci...
Odsłon: 58