Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ulubiona przekąska milionów Polaków ( nie tylko ). Mój ulubiony smak to harrisa, czosnek i słodka papryka.
Szybkie i smaczne mięsko pieczone w piekarniku. Smaczne jak do obiadu tak i...
Odsłon: 2148
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 7125
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 1162
Szybkie i smaczne mięsko pieczone w piekarniku. Smaczne jak do obiadu tak i...
Odsłon: 2148
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 7125
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 1162
Składniki
Szynka powinna być bardzo drobno pokrojona, niemalże przezroczysta. Plasterki szynki rozkładamy na papierze śniadaniowym i posypujemy mieszanką przypraw. Piekarnik nagrzewamy do 180 C. Szynkę rozkładamy na blasze do pizzy z dziurkami lub kratce. Pieczemy około 15 minut. Potem obracamy szynkę na drugą stronę i pieczemy jeszcze 2-4 minuty.