Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ulubiona przekąska milionów Polaków ( nie tylko ). Mój ulubiony smak to harrisa, czosnek i słodka papryka.
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 204
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 606
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 204
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 606
Składniki
Szynka powinna być bardzo drobno pokrojona, niemalże przezroczysta. Plasterki szynki rozkładamy na papierze śniadaniowym i posypujemy mieszanką przypraw. Piekarnik nagrzewamy do 180 C. Szynkę rozkładamy na blasze do pizzy z dziurkami lub kratce. Pieczemy około 15 minut. Potem obracamy szynkę na drugą stronę i pieczemy jeszcze 2-4 minuty.