Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ulubiona przekąska milionów Polaków ( nie tylko ). Mój ulubiony smak to harrisa, czosnek i słodka papryka.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1123
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 175
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2212
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4256
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1123
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 175
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2212
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4256
Składniki
Szynka powinna być bardzo drobno pokrojona, niemalże przezroczysta. Plasterki szynki rozkładamy na papierze śniadaniowym i posypujemy mieszanką przypraw. Piekarnik nagrzewamy do 180 C. Szynkę rozkładamy na blasze do pizzy z dziurkami lub kratce. Pieczemy około 15 minut. Potem obracamy szynkę na drugą stronę i pieczemy jeszcze 2-4 minuty.