Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kilka razy w roku przygotowuję takie domowe wędliny,sa bardzo smaczne.
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 232
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 819
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 1399
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 25041
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 232
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 819
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 1399
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 25041
Składniki
Wszystkie przyprawy dokładnie wymieszać,natrzeć nimi mięso.
Mięso ściśle ułożyć w garnku,najlepiej kamiennym i odstawić na 7-8 dni,codziennie przewracając.Garnek przykryć.mięso można zalać przegotowaną wodą z przyprawami ale ja tego nie robię poniewaz posolone mięso puści swoje soki.
Po tym czasie mięso osuszyć,zawinąć gazą włożyć do siatki i wędzić 8-9 godzin.