Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sycące, a przy tym szybkie w wykonaniu. Świetna przekąska lub szybki obiad.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 951
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 92
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2150
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4169
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 951
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 92
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2150
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4169
Składniki
Ser ścieram na tarce o średnich oczkach. Szynkę tnę w paski. Pieczarki myję, obieram i szatkuję. Do rondla wlewam trochę oleju. Na rozgrzanym oleju podsmażam pieczarki, aż wyparuje z nich nadmiar wody. Pod koniec smażenia dodaję odrobinę soli i pieprzu.
Cebulę obieram i szatkuję, a następnie lekko podsmażam na patelni z odrobiną oleju. Zeszkloną cebulę dodaję do pieczarek i dokładnie wszystko ze sobą łączę. Bułki przecinam na pół, smaruję keczupem, a następnie nakładam pieczarki, starty ser i szynkę.
Wkładam do piekarnika nagrzanego do 180 stopni C, piekę około 5 minut.