Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i chrupiące domowe zapiekanki, gotowe w 15 minut. Wystarczą pieczarki, bagietki i ulubione dodatki .
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 794
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5611
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9464
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 218
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 794
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5611
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9464
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 218
Składniki
Pieczarki obierz, opłucz i pokrój. Cebule obierz pokrój w paski . Na patelni rozgrzej olej, dodaj cebule, podsmaż 2-3 minuty, dodaj pieczarki, posyp solą i pieprzem i smaż około 10 minut do odparowania wody .
Bagietki przekrój na pół każdą połówkę posmaruj majonezem i ketchupem, ułóż podsmażone pieczarki .
Ser zetrzyj na tarce o grubych oczkach i posyp zapiekanki . Piec około 5-7 minut w temperaturze 180 st.
Zapiekanki podajemy z ulubionymi dodatkami np. ketchupem.