Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i chrupiące domowe zapiekanki, gotowe w 15 minut. Wystarczą pieczarki, bagietki i ulubione dodatki .
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326248
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12035
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16692
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5399
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326248
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12035
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16692
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5399
Składniki
Pieczarki obierz, opłucz i pokrój. Cebule obierz pokrój w paski . Na patelni rozgrzej olej, dodaj cebule, podsmaż 2-3 minuty, dodaj pieczarki, posyp solą i pieprzem i smaż około 10 minut do odparowania wody .
Bagietki przekrój na pół każdą połówkę posmaruj majonezem i ketchupem, ułóż podsmażone pieczarki .
Ser zetrzyj na tarce o grubych oczkach i posyp zapiekanki . Piec około 5-7 minut w temperaturze 180 st.
Zapiekanki podajemy z ulubionymi dodatkami np. ketchupem.