Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i chrupiące domowe zapiekanki, gotowe w 15 minut. Wystarczą pieczarki, bagietki i ulubione dodatki .
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 224
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1127
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 224
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1127
Składniki
Pieczarki obierz, opłucz i pokrój. Cebule obierz pokrój w paski . Na patelni rozgrzej olej, dodaj cebule, podsmaż 2-3 minuty, dodaj pieczarki, posyp solą i pieprzem i smaż około 10 minut do odparowania wody .
Bagietki przekrój na pół każdą połówkę posmaruj majonezem i ketchupem, ułóż podsmażone pieczarki .
Ser zetrzyj na tarce o grubych oczkach i posyp zapiekanki . Piec około 5-7 minut w temperaturze 180 st.
Zapiekanki podajemy z ulubionymi dodatkami np. ketchupem.