Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdza się na pikniku, w pracy, szkole i w podróży.
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 171
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 413
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 448
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 171
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 413
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 448
Składniki
Jajko ugotować na twardo, ostudzone pokroić w plastry. Plastry boczku posypać suszonym tymiankiem, przesmażyć na patelni, potem papierem odsączyć z nadmiaru tłuszczu. Bułki przekroić na pół, nałożyć liście sałaty, plastry boczku, cebuli i jajka, kawałki ogórka.Bułkę zamknąć i można zapakować w papier. W małym słoiczku wymieszać majonez z musztardą i tymiankiem. Sosem polewać przed konsumpcją.