Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Znakomity sos, który można podawać jako pastę do kanapek, wraz z makaronem lub z pieczonym mięsem. Przepis pochodzi z 435. odcinka programu "Ewa gotuje"
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 4783
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 26402
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1632
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 4783
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 26402
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1632
Składniki
Warzywa opiec na grillu. Z papryk zdjąć skórkę, miąższ drobno pokroić i przełożyć do miski. Miąższ z bakłażana wyjąć łyżką. Dodać do papryki. Dorzucić czosnek wyciśnięty z łupin.
Dolać sok z cytryny, miód i oliwę. Przyprawić solą i pieprzem. Wymieszać.
Przełożyć do słoiczków. Zalać oliwą i zakręcić.