Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 99
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 569
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 99
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 569
Składniki
Wypłukać mięso i pokroić w paski, każdy pasek spięć wykałaczką aby powstały 3 równe paski, zapleść warkocz z mięsa , na końcach też spiąć wykałaczkami. Dać na rozgrzany tłuszcz posypać przyprawami , podpiec przewrucić na drugą stronę i też posypac przyprawami , smażyć na wolnym ogniu , przewracając kilka razy.