Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10811
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4835
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 957
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9247
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1370
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10811
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4835
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 957
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9247
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1370
Składniki
Wypłukać mięso i pokroić w paski, każdy pasek spięć wykałaczką aby powstały 3 równe paski, zapleść warkocz z mięsa , na końcach też spiąć wykałaczkami. Dać na rozgrzany tłuszcz posypać przyprawami , podpiec przewrucić na drugą stronę i też posypac przyprawami , smażyć na wolnym ogniu , przewracając kilka razy.