Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 36
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 3418
Prosty i smaczny przepis na szaszłyki z kurczaka na obiad lub kolację dla trz...
Odsłon: 93
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 36
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 3418
Prosty i smaczny przepis na szaszłyki z kurczaka na obiad lub kolację dla trz...
Odsłon: 93
Składniki
Pigwy przekroić ,wyjąć pestki. Wino ,masło ,skórkę z cytryny i miód zagotować. Dodać tymianek ,włożyć pigwy i dusić pod przykryciem ok. 30 min. Część sera pokroić w płatki ,część zetrzeć. Pigwy wyjąć. Wywar przyprawić solą i pieprzem ,wylać na talerz ,na nim ułożyć pigwy miąższem do góry i w każdą wcisnąć kawałki sera ,startym posypać.