Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybka zupa o kremowej konsystencji. Idealna na obiad, lunch czy przyjecie.
Ach, cóż to jest za chleb..... Na zakwasie, z mnóstwem ziaren i miodem. Nie w...
Odsłon: 2151
Czy nietolerancja pszennej mąki musi oznaczać rezygnację, że wszystkich uwiel...
Odsłon: 12306
Ach, cóż to jest za chleb..... Na zakwasie, z mnóstwem ziaren i miodem. Nie w...
Odsłon: 2151
Czy nietolerancja pszennej mąki musi oznaczać rezygnację, że wszystkich uwiel...
Odsłon: 12306
Składniki
Awokado obrac ze skorki i posiekac.Nastepnie wrzurzic do blendera, dodac 2 lyzki smietany i szklanke bulionu- zmiksowac na jednolita mase. Reszte smietany i bulionu polaczyc razem i podgrzac w garnku na bardzo malym ogniu. Dodac awokado, wymieszac i podgrzewac az zupa bedzie ciepla( nie gotowac)
Gotowa zupe posypac koledra i jesli ktos lubi dodac kilka kropli tabasco. Podawac z chipsami nachos lub z chrupiaca tortilla podpieczona w tosterze lub piekarniku.