Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybka zupa o kremowej konsystencji. Idealna na obiad, lunch czy przyjecie.
Sos boloński to klasyka kuchni włoskiej – mięsny sos z pomidorami i warzywami...
Odsłon: 512
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 235
Sos boloński to klasyka kuchni włoskiej – mięsny sos z pomidorami i warzywami...
Odsłon: 512
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 235
Składniki
Awokado obrac ze skorki i posiekac.Nastepnie wrzurzic do blendera, dodac 2 lyzki smietany i szklanke bulionu- zmiksowac na jednolita mase. Reszte smietany i bulionu polaczyc razem i podgrzac w garnku na bardzo malym ogniu. Dodac awokado, wymieszac i podgrzewac az zupa bedzie ciepla( nie gotowac)
Gotowa zupe posypac koledra i jesli ktos lubi dodac kilka kropli tabasco. Podawac z chipsami nachos lub z chrupiaca tortilla podpieczona w tosterze lub piekarniku.