Do góry

Przekąski Przepis na:

Fasolka szparagowa duszona

Fasolka szparagowa duszona

Autor:

Przepisów i artykułów: 2491 Ocena: 17513

Dodano:

Odsłon: 3665

Smaczna przekąska z tegorocznej fasolki szparagowej.

Składniki

3-4 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Fasolka szparagowa duszona

Przygotowanie

  1. Fasolkę umyć i zeszklić na oleju razem z pokrojoną cebulą. Dodać koncentrat pomidorowy, przyprawić do smaku i dusić pod przykryciem 15 minut. Smażyć do miękkości, posypać świeżą miętą i obłożyć pokrojonym pomidorem.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń