Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1355
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 289
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1355
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 289
Składniki
Fasolkę gotujemy w osolonej wodzie al dente. Odcedzamy ,część wody z gotowania zostawiamy. Czosnek obieramy i kroimy w cienkie plasterki. Podsmażamy go na oliwie z oliwek ,dodajemy fasolkę ,1/3 szklanki wody z gotowania fasoli ,starty parmezan i sok z cytryny. Mieszamy i gotujemy na małym ogniu ,aż powstanie gęsty sos.