Do góry

Przekąski Przepis na:

Fasolka szparagowa inaczej

Fasolka szparagowa inaczej

Autor:

Przepisów i artykułów: 2192 Ocena: 48632

Dodano:

Odsłon: 3299

:)

Składniki

  • 1/2 kg fasolki szparagowej
  • Starty parmezan
  • 4 ząbki czosnku
  • sok z 1/3 cytryny
3-4 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Fasolkę gotujemy w osolonej wodzie al dente. Odcedzamy ,część wody z gotowania zostawiamy. Czosnek obieramy i kroimy w cienkie plasterki. Podsmażamy go na oliwie z oliwek ,dodajemy fasolkę ,1/3 szklanki wody z gotowania fasoli ,starty parmezan i sok z cytryny. Mieszamy i gotujemy na małym ogniu ,aż powstanie gęsty sos.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (5)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Konto usunięte 19 stycznia 2014 puma po zablokowaniu odrodziła się jako pantera tylko po to by ujeżdżać,już dała popis u mnie na profilu:) Odpowiedzi: 1 ▼

4 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń