Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fasolka szparagowa przygotowana w nietradycyjny sposób. Jest przepyszna, warto poświęcić troszkę czasu:)
Serdecznie witam i zapraszam na przepyszną młodą kapustę z klopsikami, którą...
Odsłon: 278
Smaczny i szybki deser z trzech składników.
Odsłon: 162
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 28004
Serdecznie witam i zapraszam na przepyszną młodą kapustę z klopsikami, którą...
Odsłon: 278
Smaczny i szybki deser z trzech składników.
Odsłon: 162
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 28004
Składniki
Fasolkę gotujemy do miękkości w osolonej wodzie. W międzyczasie wysmarowujemy naczynie żaroodporne tłuszczem.
Ugotowaną fasolkę przekładamy do naczynia. Włączamy piekarnik na 180 stopni. Przygotowujemy beszamel z masła, mąki i mleka. Zagotowujemy i przyprawiamy do smaku
Na fasolkę ścieramy połowę żółtego sera, zalewamy beszamelem i na wierzch posypujemy resztą sera. Tak przygotowane danie zapiekamy około 20-30 minut (im dłużej pieczemy, tym bardziej ser ciemnieje). Smacznego!