Do góry

Przekąski Przepis na:

Fasolka szparagowa z boczkiem

Fasolka szparagowa z boczkiem

Autor:

Przepisów i artykułów: 2512 Ocena: 18156

Dodano:

Odsłon: 1440

Fasolka szparagowa w innym wydaniu. Super przekąska.

Składniki

3-4 os. 60 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama
Fasolka szparagowa z boczkiem

Przygotowanie

  1. Wykonanie:
    Fasolkę umyć, ugotować w osolonej wodzie z dodatkiem cukru i oleju. Boczek pokroić i lekko obrumienić. Fasolkę wyłożyć do salaterki, obłożyć boczkiem, polać śmietaną i posypać szczypiorkiem. Podawać na gorąco z pieczywem.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń