Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fasolka szparagowa w innym wydaniu. Super przekąska.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 116076
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 7913
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 2988
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1443
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1265
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 116076
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 7913
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 2988
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1443
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1265
Składniki
Wykonanie: Fasolkę umyć, ugotować w osolonej wodzie z dodatkiem cukru i oleju. Boczek pokroić i lekko obrumienić. Fasolkę wyłożyć do salaterki, obłożyć boczkiem, polać śmietaną i posypać szczypiorkiem. Podawać na gorąco z pieczywem.