Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon fasolki szparagowej w pełni, więc trzeba korzystać póki trwa. Próbowałem jej w wielu wersjach. Oczywiście, standard smakuje najlepiej. Czasami jednak, warto poeksperymentować. Co, jak co, ale ryby uwielbiam. Tym razem chciałem Wam przedstawić właśnie taką, ekstra wersję, z makrelowym dodatkiem.
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 68
Podane w ten sposób brokuły są wspaniałym pomysłem na kolację. Delikatność wa...
Odsłon: 40
Smakowite danie na większy głód. Z dodatkiem ziemniaków nasycimy największego...
Odsłon: 59
Pomysł na letni obiad do przygotowania w kilka minut. Ziemniaczki, śmietanka...
Odsłon: 42
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 34
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 68
Podane w ten sposób brokuły są wspaniałym pomysłem na kolację. Delikatność wa...
Odsłon: 40
Smakowite danie na większy głód. Z dodatkiem ziemniaków nasycimy największego...
Odsłon: 59
Pomysł na letni obiad do przygotowania w kilka minut. Ziemniaczki, śmietanka...
Odsłon: 42
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 34
Składniki
Fasolę oczyszczamy, końcówki obcinamy i gotujemy we wrzątku z dodatkiem cukru. Osączamy. Olej z makreli wylewamy na głęboką patelnię, rozgrzewamy i szklimy na nim posiekaną cebulę. Następnie dodajemy fasolę i rybę, energicznie mieszamy, lekko przysmażamy. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Podajemy zaraz po przygotowaniu z posiekaną natką pietruszki.