Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiejsze danie polecam na kolację, w połączeniu z węglowodanami (chleb, bułka, ryż, kasza, makaron) będzie stanowiło pełnowartościowe danie wegańskie.
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1001
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2911
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1001
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2911
Składniki
Fasolkę ugotuj. Na patelni rozgrzej olej i podsmaż czosnek. Dodaj pomidory (mogą być puszki) i ketchup, chwilę duś. Dodaj ugotowaną fasolkę i dopraw do smaku (sól, pieprz, papryka słodka i chili, bazylia). Możesz wybrać fasolkę żółtą lub zieloną. Całość możesz posypać natką pietruszki lub bazylią. Smacznego