Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Równie smaczna ale mniej włóknista siostra fasolki szparagowej.
Dzisiaj zapraszam na obowiązkowy, letni deser, który szturmem podbił serca ws...
Odsłon: 90982
Delikatna i bardzo prosta do zrobienia sałatka "Panna młoda" dosłownie zachwy...
Odsłon: 37630
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 243
Dzisiaj zapraszam na obowiązkowy, letni deser, który szturmem podbił serca ws...
Odsłon: 90982
Delikatna i bardzo prosta do zrobienia sałatka "Panna młoda" dosłownie zachwy...
Odsłon: 37630
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 243
Składniki
Fasolkę z obciętą końcówką gotuje się w osolonej wodzie do miękkości około 15 minut. Na patelni złoci się poszatkowany czosnek, z posiekaną papryczką chili / chili w proszku. Gdy czosnek zacznie pachnieć można dodać obrane i posiekane pomidory. Pomidory trzeba przesmażyć około 10 minut, aż lekko się rozpadną, jeszcze trzeba sos doprawić solą. Ugotowaną fasolkę dodaje się do sosu pomidorowego i jeszcze podsmaża pare minut aby smaki sobą przeszły. Pod koniec całość można posypać zieleniną. Jest smaczna na zimno i ciepło. Smacznego :)