Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Równie smaczna ale mniej włóknista siostra fasolki szparagowej.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1211
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 396
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1284
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1211
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 396
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1284
Składniki
Fasolkę z obciętą końcówką gotuje się w osolonej wodzie do miękkości około 15 minut. Na patelni złoci się poszatkowany czosnek, z posiekaną papryczką chili / chili w proszku. Gdy czosnek zacznie pachnieć można dodać obrane i posiekane pomidory. Pomidory trzeba przesmażyć około 10 minut, aż lekko się rozpadną, jeszcze trzeba sos doprawić solą. Ugotowaną fasolkę dodaje się do sosu pomidorowego i jeszcze podsmaża pare minut aby smaki sobą przeszły. Pod koniec całość można posypać zieleniną. Jest smaczna na zimno i ciepło. Smacznego :)