Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak, wiem, że zapiekanki nie są zdrowe, ale czasem po prostu chce się zgrzeszyć:) Tu w wersji domowej, z wykorzystaniem troszkę już czerstwych bułek, które w piekarniku znów stały się ok. Z dużą ilością szczypiorku, aby było aromatycznie. Takie rzeczy - tylko od czasu do czasu ;)
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 6597
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154830
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1045
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 470
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 6597
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154830
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1045
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 470
Składniki
Cebulę kroimy w drobną kosteczkę, to samo robimy z pieczarkami. Podsmażamy na patelni do zrumienienia. Na końcu doprawiamy solą i pieprzem. Bułki kroimy na pół. Na wierzch nakładamy cebulę i pieczarki, ścieramy żółty ser. Wkładamy do piekarnika na około 10-12 minut na 180 st.
Wyjmujemy, polewamy ketchupem i posypujemy dużą ilością zielonego, pachnącego szczypiorku! Pychota!