Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli nie znacie takiego, połączenia, tzn.cytryny z tuńczykiem to polecam wypróbować..
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 2097
szybki przepis na pizzę:) z tych propozycji wyjdzie około 12 małych porcji
Odsłon: 362
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 786
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 17251
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 2097
szybki przepis na pizzę:) z tych propozycji wyjdzie około 12 małych porcji
Odsłon: 362
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 786
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 17251
Składniki
Cytryny sparzyłem wrzątkiem, przekroiłem na równe połówki. Wydrążyłem je , miąższ drobno pokroiłem. Natkę opłukałem, osuszyłem i pokroiłem. Tuńczyka osączyłem z zalewy, podzieliłem na mniejsze kawałki. Rybę wymieszałem z kawałkami miąższu cytryny, dodałem majonez i natkę. Doprawiłem do smaku pieprzem i solą. Napełniłem cytryny nadzieniem, wstawiłem do lodówki, aby podać schłodzone.